• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Alfa Romeo

Alfa Romeo second hand cu garantie

Alfa Romeo second hand cu garantie

Alfa Romeo second hand cu garantie, autoturisme Alfa Romeo rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare in toata tara ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Alfa Romeo second hand

Vanzari autoturisme Alfa Romeo second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Alfa Romeo Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Alfa Romeo second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Alfa Romeo second hand cu garantie

Masini Alfa Romeo second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Alfa Romeo second hand cu garantie

Alfa Romeo Automobiles S.p.A. este un constructor italian de automobile. Fondata A.L.F.A. la 24 iunie 1910, la Milano, compania a fost implicata in construirea de masini de curse din 1911, si are o reputatie in a construi masini sport scumpe. Compania a fost detinuta de catre Istituto per la Ricostruzione Industriale intre 1932 si 1986, atunci cand aceasta a devenit parte a Grupului Fiat si din februarie 2007, o parte a Grupului Fiat SpA Automobile. Compania care a devenit Alfa Romeo a fost fondata ca Societa Anonima Italiana Darracq, in 1906, de catre firma de automobile a francezului Alexandre Darracq, cu unii investitori italieni. La sfarsitul anului 1909, masinile italiene au fost de vanzare si o noua companie a fost infiintata numit ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili), Compania Publica, initial inca in parteneriat cu Darracq. Primul non-Darracq produs de companie a fost 24 HP 1910, proiectata de Giuseppe Merosi.

A.L.F.A. s-a aventurat in cursele cu motor, Franchini Ronzoni concurand in 1911 la cursa Targa Florio, cu doua modele de 24 HP. In luna august 1915 societatea a intrat sub conducerea lui Nicola Romeo, care a transformat fabrica pentru a produce echipamente militare pentru eforturile de razboi ale italienilor si a aliatilor. In 1920, numele companiei a fost schimbat la Alfa Romeo iar Torpedo a devenit prima masina care urma sa foloseasca emblema Alfa Romeo.

Alfa Romeo a concurat cu succes in mai multe categorii diferite de motorsport, inclusiv Grand Prix-uri de Formula 1, alte curse de automobile, turnee si mitinguri. Ei au concurat ca si constructor si furnizor de motoare, de obicei sub numele de Alfa Corse sau Autodelta dar si prin intrari private. Prima masina de curse a fost facuta in 1913, la trei ani dupa infiintarea companiei, si Alfa Romeo a castigat Campionatul Mondial, inaugural, de Grand Prix in 1925. Compania a castigat un nume bun in sporturile cu motor, care a dat o imagine sportiva automobilelor produse de Alfa Romeo. Enzo Ferrari a fondat in 1929 Scuderia Ferrari, echipa de curse Alfa Romeo, inainte de a deveni independent in 1939.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!