• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

BMW

BMW second hand cu garantie

BMW second hand cu garantie

BMW second hand cu garantie, autoturisme BMW rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari BMW second hand

Vanzari autoturisme BMW second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer BMW Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare BMW second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

BMW second hand cu garantie

BMW de vanzare, gama variata de automobile BMW disponibile, gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

BMW second hand cu garantie

BMW AG, acronimul pentru Bayerische Motoren Werke AG, in romana Uzina Bavareza de Motoare SA, este o companie multinationala germana care produce in prezent automobile si motociclete de lux si a produs, de asemenea, motoare de avioane pana in 1945.

Compania a fost infiintata in 1916 si isi are sediul in Munchen, Bavaria. BMW produce autovehicule in Germania, Brazilia, China, India, Africa de Sud, Marea Britanie si Statele Unite. In 2015, BMW a fost al 12-lea cel mai mare producator mondial de autovehicule, cu 2.279.503 de vehicule produse. Membrii familiei Quandt sunt actionari pe termen lung ai companiei, restul de actiuni fiind detinute de publicul de tip float.

Automobilele sunt comercializate sub marcile BMW (cu sub-marci BMW M pentru modele performante si BMW i pentru masinile electrice cu priza electrica), Mini si Rolls-Royce. Motocicletele sunt comercializate sub marca BMW Motorrad.

Compania are o istorie importanta in domeniul sporturilor cu motor, in special in masinile de turism, Formula 1, masinile sport si Insula Man TT.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.