• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Chevrolet

Chevrolet second hand cu garantie

Chevrolet second hand cu garantie

Chevrolet second hand cu garantie, autoturisme Chevrolet rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Chevrolet second hand

Vanzari autoturisme Chevrolet second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Chevrolet Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare Chevrolet second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Chevrolet second hand cu garantie

Chevrolet de vanzare, gama variata de automobile Chevrolet disponibile cu garantie, cu posibilitate de finantare prin credit. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Chevrolet second hand cu garantie

Chevrolet cunoscut colocvial drept Chevy si formal Chevrolet Division of General Motors Company este o marca de automobile produse de concernul GM. Este marca cea mai vanduta si mai cunoscuta din concern. In gama Chevrolet se gasesc peste 20 de modele, fiecare remodelat in fiecare era a automobilelor.

Chevrolet produce de la masini mici pana la camioane comerciale, cel mai cunoscut camion fiind Chevrolet Silverado, al doilea in topul vanzarilor de camionete, primul fiind Ford F-Series. Chevrolet Impala este masina numarul unu in vanzari in SUA.

Masini Chevrolet – second hand

DETALII LIVRAREREVIZIE SI GARANTIEFINANTAREDETAILING AUTOCONTACTEAZA-NE

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.