• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Chrysler

Chrysler second hand cu garantie

Chrysler second hand cu garantie

Chrysler second hand cu garantie, autoturisme Chrysler rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Chrysler second hand

Vanzari autoturisme Chrysler second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Chrysler Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Chrysler second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Chrysler second hand cu garantie

Chrysler second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Chrysler second hand cu garantie

Chrysler, (oficial FCA US LLC) este o companie producatoare de automobile din Statele Unite, cu sediul in Auburn Hills, Michigan. Chrysler Corporation a fost fondata in 1925 de catre Walter Chrysler de la ramasitele companiei Maxwell Motor Company. In 1998, a fost achizitionata de Daimler-Benz, iar holdingul a fost redenumit DaimlerChrysler. Dupa ce Daimler a cesionat Chrysler in 2007, compania a existat ca Chrysler LLC (2007-2009) si Chrysler Group LLC (2009-2014) inainte de a fuziona in 2014 cu Fiat S.p.A. si a devenit o filiala a succesorului sau Fiat Chrysler Automobiles. In plus fata de marca Chrysler, FCA vinde vehicule in intreaga lume sub numele de Dodge, Jeep si Ram. In plus, filiala include Mopar, divizia de piese si accesorii auto, si SRT, divizia sa de automobile performanta.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.