• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Dodge

Dodge second hand cu garantie

Dodge second hand cu garantie

Dodge second hand cu garantie, autoturisme Dodge rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Dodge second hand

Vanzari autoturisme Dodge second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Dodge Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare Dodge second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Dodge second hand cu garantie

Autoturisme Dodge disponibile cu garantie, cu posibilitate de finantare prin credit. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Dodge second hand cu garantie

Dodge este o marca de automobile, monovolumuri si sport utility vehicles produse si vandute de FCA US LLC in mai mult de 60 de tari si teritorii din intreaga lume.

Fondata ca Dodge Brothers Company in 1900 cu scopul lucrativ de furnizare piese si subansamble pentru industria auto din Detroit care, in acea perioada era in plina ascensiune, Dodge a inceput sa construieasca propriile sale vehicule complete in 1914. Marca a fost vanduta la Chrysler Corporation in 1928 a trecut prin fuziunea de scurta durata a DaimlerChrysler din 1998-2007, ca parte a Grupului Chrysler, a fost parte a Chrysler LLC detinuta de Cerberus Capital Management, o firma privata de investitii de capital, iar acum este parte a Chrysler Group LLC, care are o alianta cu Fiat. Fiat are planul de a se baza pe platformele existente Dodge, Chrysler si Jeep pentru a codezvolta vehicule Fiat-Chrysler.

Masini Dodge – second hand

DETALII LIVRAREREVIZIE SI GARANTIEFINANTAREDETAILING AUTOCONTACTEAZA-NE

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.