• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Fiat

Fiat second hand cu garantie

Fiat second hand cu garantie

Fiat second hand cu garantie, autoturisme Fiat rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Fiat second hand

Vanzari autoturisme Fiat second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Fiat Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare Fiat second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Fiat second hand cu garantie

Autoturisme Fiat disponibile cu garantie, anunturi auto cu masini Fiat second hand, posibilitate de finantare prin credit. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Fiat second hand cu garantie

FIAT, care este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, este cel mai important grup financiar si industrial al Italiei. Sediul central al grupului se afla in Torino, regiunea Piemont, in nord-vestul Italiei. Fabrica de automobile Fiat a luat nastere in anul 1899, fiind infiintata de catre Giovanni Agnelli si alti asociati de-ai sai. In timp, grupul Fiat s-a dezvoltat foarte mult, devenind cel mai important grup financiar si industrial italian.

Fiat detine in prezent (februarie 2011) o participatie de 25% la producatorul auto american Chrysler.

FIAT este acronimul folosit pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, care a fost infiintata in anul 1899 de catre Giovanni Agnelli. In 1901 acesta a fost inlocuit cu un logo care continea acronimul FIAT, cel mai caracteristic font fiind litera ,,A”, care seamana cu o litera ,,H”, avand laturile superioare unite. Acest semn distinctiv a ramas neschimbat de atunci. Inscrisul FIAT se afla tot pe o placuta albastra, marcata cu ramuri de vita de vie si simbolul unui soare care rasare.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!