• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Ford

ford second hand cu garantie

Ford second hand cu garantie

Ford second hand cu garantie, autoturisme Ford rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Ford second hand

Vanzari autoturisme Ford second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Ford Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare Ford second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Ford second hand cu garantie

Autoturisme Ford disponibile cu garantie, anunturi auto cu masini Fiat second hand, posibilitate de finantare prin credit. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Ford second hand cu garantie

Ford Motor Company este o corporatie multinationala americana situata pe locul cinci in lume la productia de automobile (2012). In 2006, s-a clasat pe locul doi in SUA la productia de automobile cu o cota de 17,5% in spatele General Motors care a avut 24,6% cota dar inaintea companiei Toyota 15.4% si a companiei DaimlerChrysler 14,4%. Ford s-a clasat de asemenea pe locul sapte in topul celor mai mari companii din SUA cu venituri de aproximativ $160,1 miliarde. In 2006, Ford a produs aproximativ 6,6 milioane de automobile si a avut 280.000 de angajati in aproximativ 100 de fabrici si alte facilitati din intreaga lume. Compania a vandut 5,3 milioane de masini in anul 2010, cu 771.000 mai multe decat in anul 2009.

Avand sediul in Deaborn, Michigan, o suburbie a orasului Detroit, producatorul de automobile a fost fondat de catre Henry Ford in anul 1903. De-a lungul timpului Ford a inglobat multe alte firme cum ar fi: Lincoln si Mercury in SUA, Jaguar si Land Rover in Marea Britanie sau Volvo in Suedia. Ford detine de asemenea si 30% din Mazda.

Ford a fost tot timpul in top zece cele mai mari companii din lume in functie de venituri iar in anul 1999 a fost printre cele mai profitabile companii din lume, si al doilea cel mai mare producator de automobile din lume.

Ford a introdus diferite metode de producere in masa a automobilelor si managementul in masa a unei forte de munca industriale, in special productia pe banda rulanta a automobilelor. Combinatia lui Henry Ford de fabrici eficiente, muncitori bine platiti si preturi mici a revolutionat lumea automobilelor iar acest proces a fost cunoscut sub numele de „fordism”.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.