• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Honda

honda second hand cu garantie

Honda second hand cu garantie

Honda second hand cu garantie, autoturisme Honda rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Honda second hand

Vanzari autoturisme Honda second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Honda Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Honda second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Honda second hand cu garantie

Honda second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Honda second hand cu garantie

Honda Motor Company, Limited, pe scurt Honda este o corporatie multinationala cu sediul in Japonia. Compania produce automobile si motociclete, camioane, scutere, roboti, avioane cu reactie si motoare pentru aceste avioane, ATVuri, barci cu motor si motoare pentru ambarcatiuni, generatoare de electricitate, utilaje pentru ingrijirea gazonului si a gradinii, etc. Linia de automobile de lux produse de Honda este denumita Acura in America de Nord, Hondura in Honduras si Hongda in China.

Compania este al cincilea producator mondial de automobile din lume si primul producator mondial de motoare (peste 14 milioane de motoare cu combustie interna anual). Honda este al doilea producator japonez de automobile, dupa Toyota si inaintea Nissan.

In ciuda preturilor mari la carburant si a economiei SUA slabite, Honda a raportat o crestere a vanzarilor cu 1% in luna iunie 2008, in timp ce marii sai rivali, incluzand primii trei producatori americani (General Motors, Ford si Chrysler) si Toyota au inregistrat pierderi de peste zece procente. Analistii atribuie acest rezultat contributiei a doi factori: gama Honda consta in principal in masini de dimensiune mica (de la subcompacta la medie) cu consumuri economice si in al doilea rand, in ultimii zece ani fabricile Honda au fost proiectate sa fie flexibile, astfel incat pot fi oricand reconfigurate pentru producerea acelui model de automobil cerut de catre piata.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.