• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Hyundai

Hyundai second hand cu garantie

Hyundai second hand cu garantie

Hyundai second hand cu garantie, autoturisme Hyundai rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Hyundai second hand

Vanzari autoturisme Hyundai second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Hyundai Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare Hyundai second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Hyundai second hand cu garantie

Autoturisme Hyundai disponibile cu garantie, anunturi auto cu masini Hyundai second hand, posibilitate de finantare prin credit. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Hyundai second hand cu garantie

Hyundai Motor Company este o multinationala din Coreea de Sud care fabrica automobile cu sediul in Seul, Coreea de Sud. Compania a fost infiintata in anul 1967 si impreuna cu filiala sa, Kia Motors, detinuta in proportie de 32,8%, impreuna formeaza Hyundai Motor Group, care este al cincilea cel mai mare producator de automobile din lume, bazat pe vanzarile anuale de vehicule din 2012. Genesis Motors este ramura care produce masini de lux a Hyundai.

Masini Hyundai – second hand

DETALII LIVRAREREVIZIE SI GARANTIEFINANTAREDETAILING AUTOCONTACTEAZA-NE

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.