• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Lexus

Lexus second hand cu garantie

Lexus second hand cu garantie

Lexus second hand cu garantie, autoturisme Lexus rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Lexus second hand

Vanzari autoturisme Lexus second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Lexus Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Lexus second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Lexus second hand cu garantie

Lexus second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Lexus second hand cu garantie

Lexus este un constructor japonez de autoturisme de lux, apartinand concernului Toyota.

Lexus (re ku sa su Rekusasu) este divizia de autoturisme de lux a constructorului auto japonez Toyota. Marca Lexus este comercializata in peste 70 de tari si teritorii din intreaga lume si a devenit cea mai mare vanzare de automobile premium din Japonia. S-a clasat printre cele mai mari 10 branduri japoneze globale in valoare de piata. Lexus are sediul central in Nagoya, Japonia. Centrele operationale sunt situate in Bruxelles, Belgia si S.U.A., in Plano, Texas.

Lexus a luat nastere dintr-un proiect corporativ pentru a dezvolta un nou sedan premium, denumit cod F1, care a inceput in 1983 si a culminat cu lansarea Lexus LS in 1989. Ulterior, divizia a adaugat modelele sedan, coupe, convertible si SUV. Lexus nu a existat ca o marca pe piata interna pana in 2005 si toate vehiculele comercializate la nivel international ca Lexus intre 1989 si 2005 au fost lansate in Japonia sub marca Toyota si cu un nume echivalent al modelului. In 2005, a debutat o versiune hibrida a crossover-ului RX, iar modelele hibride suplimentare s-au alaturat mai tarziu gama diviziei. Lexus si-a lansat propria divizie de performanta in 2007, odata cu debutul sedanului IS F, urmat de supercarul LFA in 2009.

Autovehiculele Lexus sunt produse in mare parte in Japonia, iar centrele de productie sunt centrate in regiunile Chubu si Kyushu si in special la fabricile Toyaha Tahara, Aichi, Chubu si Miyata, Fukuoka, Kyushu. Asamblarea primului Lexus construit in afara tarii, RX 330 produsa de Ontario, Canada, a inceput in 2003. In urma unei reorganizari corporative din 2001 pana in 2005, Lexus a inceput sa functioneze in propriile centre de proiectare, inginerie si productie.

Incepand cu anii 2000, Lexus a crescut vanzarile in afara celei mai mari piete din Statele Unite. Divizia a inaugurat dealeriile pe piata interna japoneza in 2005, devenind prima marca japoneza de prima clasa care a lansat in tara sa de origine. Marca a fost introdusa in Asia de Sud-Est, America Latina, Europa si alte regiuni. Gama diviziei reflecta, de asemenea, diferentele regionale pentru configuratiile modelului si a sistemului de propulsie.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.