• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Mazda

Mazda second hand cu garantie

Mazda second hand cu garantie

Mazda second hand cu garantie, autoturisme Mazda rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Mazda second hand

Vanzari autoturisme Mazda second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Mazda Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare Mazda second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Mazda second hand cu garantie

Autoturisme Mazda disponibile cu garantie, anunturi auto cu masini Mazda second hand, posibilitate de finantare prin credit. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Mazda second hand cu garantie

Corporatia Mazda Motor (Mazda Motor Corporation, in japoneza matutaZhu Shi Hui She ) este un producator japonez de automobile, cu sediul in Hiroshima, Japonia.

1920 este anul in care Matsuda Jujiro a creat o companie numita Toyo Cork Kogyo Co. In 1934, este creat primul logo Mazda. Compania a fost redenumita in cinstea zeului Ahura Mazda, cea mai mare zeitate Zoroastriana, zeul intelepciunii, care face legatura dintre om si natura. Noul nume era, de asemenea, in concordanta cu numele fondatorului companiei.

In 2007, Mazda a produs aproape 1,3 milioane de vehicule pentru vanzari internationale. Cele mai multe (aproape un milion) au fost produse in fabricile japoneze ale companiei, restul provenind din alte colturi ale lumii. Modelele cele mai bine recunoscute sunt: Mazda 2(Demio), Mazda 3, Mazda 6, Mazda 5, Mazda CX-7, Mazda CX-9, Mazda MX-5, Mazda RX-8, Mazda BT-50 (modele pentru piata externa a Japoniei)

In anul 2010, Mazda a produs 1,3 milioane de vehicule, in crestere cu 32,8% fata de anul 2009.

Masini Mazda – second hand

DETALII LIVRAREREVIZIE SI GARANTIEFINANTAREDETAILING AUTOCONTACTEAZA-NE

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!