• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Mercedes Benz

Mercedes second hand cu garantie

Mercedes Benz second hand cu garantie

Mercedes Benz second hand cu garantie, autoturisme Mercedes Benz rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Mercedes second hand

Vanzari autoturisme Mercedes second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Mercedes Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare Mercedes second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Mercedes second hand cu garantie

Autoturisme disponibile cu garantie, anunturi auto cu masini Mercedes second hand, posibilitate de finantare prin credit. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Mercedes Benz second hand cu garantie

Mercedes-Benz (adeseori prescurtat ca Mercedes ori doar Benz) este o marca germana consacrata de automobile, autobuze, camioane si auto trenuri rutiere care este proprietatea companiei pe actiuni DaimlerChrysler AG (cunoscuta inaintea fuziunii sale cu Chrysler ca Daimler-Benz). In 2011, Mercedes-Benz era al doilea mare producator de vehicule de lux la nivel mondial.

Compania Daimler-Benz AG a fost infiintata in 28 iunie 1926 cand doua companii, Benz & Cie. si Daimler Motoren Gesellschaft (DMG), au fuzionat.

Fondata in 1871, Benz & Cie., a fost una dintre cele mai importante dintre companiile fondate de Karl Benz, fiind si unul dintre cei mai vechi producatori de autovehicule. DMG a fost o alta companie axata pe constructia de autovehicule, fondata de Gottlieb Daimler si Wilhelm Maybach in 1890. In 1900, Daimler a murit, iar Maybach a parasit compania fondata de cei doi in 1890. Pe vremea aceea, cele doua companii devenisera deja rivale.

In 1924, datorita situatiei economice dezastruoase in care se gasea Republica de la Weimar, cele doua companii rivale au intrat intr-o „Intelegere de interese mutuale”, care le permitea sa produca si sa vanda propriile produse in mod independent si care urma sa fie valabila 75 de ani, pana in anul 2000. Dupa numai doi ani, in 1926, odata cu fuziunea oficiala a companiilor Benz & Cie. si Daimler Motoren Gesellschaft, numele Mercedes-Benz a fost creat.

In anul 2010, vanzarile Mercedes-Benz au crescut cu 15%, la 1,17 milioane de bucati.

Masini Mercedes – second hand

DETALII LIVRAREREVIZIE SI GARANTIEFINANTAREDETAILING AUTOCONTACTEAZA-NE

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.