• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Mini

Mini second hand cu garantie

Mini Cooper second hand cu garantie

Mini Cooper second hand cu garantie, autoturisme Mini rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Mini Cooper second hand

Vanzari autoturisme Mini Cooper second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Mini Cooper Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Mini Cooper second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Mini Cooper second hand cu garantie

Mini Cooper second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Mini Cooper second hand cu garantie

Mini Hatch cunoscut si sub numele de Mini Cooper, Mini One sau pur si simplu Mini, este un hatchback cu trei sau cinci usi introdus pentru prima data la inceputul anului 2000 de compania germana de automobile BMW. A doua generatie a fost lansata in 2006, iar a treia in 2014. O versiune decapotabila a fost introdusa in 2004, urmata de a doua generatie in 2008.

Conceptul Mini a fost dezvaluit initial la Salonul Auto International de la Frankfurt in septembrie 1997, in timp ce marca Mini facea inca parte din grupul Rover, detinut de BMW, unde urma sa inlocuiasca atat clasicul Mini, cat si mai marele Metro/100-. serie. Mini Hatch a fost primul model lansat de BMW sub noua marca MINI care a fost creata ca urmare a dezinvestirii de catre BMW a grupului Rover in 2000 si a intreruperii clasicului Mini in acelasi an. Noul model construit de BMW nu are legatura tehnica cu primul.

Mini este produs in Cowley, Oxfordshire, Anglia, la Uzina Oxford si, din iulie 2014, la VDL Nedcar (fosta fabrica DAF/Volvo) din Born, Tarile de Jos. Mini decapotabila este, din 2015, asamblata doar in Olanda.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.