• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Mitsubishi

Mitsubishi second hand cu garantie

Mitsubishi second hand cu garantie

Mitsubishi second hand cu garantie, autoturisme Mitsubishi rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Mitsubishi second hand

Vanzari autoturisme Mitsubishi second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Mitsubishi Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Mitsubishi second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Mitsubishi second hand cu garantie

Autoturisme Mitsubishi disponibile cu garantie. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Mitsubishi second hand cu garantie

Grupul Mitsubishi este un conglomerat de peste 300 de companii autonome multinationale japoneze, care impartasesc brandul si mostenirea Mitsubishi. Mitsubishi este prezent pe plan mondial in peste 170 de tari. Din Islanda pana in Turcia si din Irlanda pana in Rusia, Mitsubishi Motors este prezent in peste 30 de tari din Europa. Mitsubishi Motors a venit in Europa in 1974 odata cu aparitia primelor modele Lancer si isi continua si in prezent dezvoltarea pe piete noi, inclusiv si in Romania.

In decembrie 2002 companiile de distributie si holding din Europa au fuzionat creand Mitsubishi Motors Europe. A fost punctul culminant al unui an in care MME si-a schimbat viziunea si s-a reorganizat, cu scopul de a forma o structura logica, unificata a activitatilor pe plan european. Reorganizarea a fost parte a schimbarii Mitsubishi Motors la nivel mondial. Astazi, de la sediul din Amsterdam, Mitsubishi Motors Europe (MME) conduce o afacere care cuprinde vanzari, marketing si distributie a automobilelor, pieselor de schimb si accesoriilor in Europa.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!