• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Nissan

nissan second hand cu garantie

Nissan second hand cu garantie

Nissan second hand cu garantie, autoturisme Nissan rulate de import● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Nissan second hand

Vanzari autoturisme Nissan second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Nissan Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Nissan second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Nissan second hand cu garantie

Nissan second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Nissan second hand cu garantie

Nissan Motor Company Ltd este un producator japonez multinational de autoturisme cu sediul in Nishi -ku, Yokohama. Compania isi vinde autoturismele sub Nissan, Infiniti si Datsunbrands cu produse de tuning de performanta, denumite Nismo. Compania isi urmareste numele in Nissan zaibatsu, denumit acum Nissan Group.

Din 1999, Nissan a facut parte din Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi, un parteneriat intre Nissan din Japonia, Mitsubishi Motors din Japonia si Renault din Franta. In 2013, Renault detine o cota de vot de 43,4% in Nissan, in timp ce Nissan detine o participatie de 15% fara drept de vot la Renault. Din 2009 pana in 2017, Carlos Ghosn a fost CEO al ambelor companii. In februarie 2017, Ghosn a anuntat ca va demisiona in functia de CEO al Nissan la 1 aprilie 2017, ramanand in acelasi timp presedinte al companiei.

In 2013, Nissan a fost al saselea cel mai mare producator de automobile din lume, dupa Toyota, General Motors, Grupul Volkswagen, Hyundai Motor Group si Ford. Luate impreuna, Alianta Renault-Nissan va fi al patrulea cel mai mare producator de automobile din lume. Nissan este principalul brand japonez in China, Rusia si Mexic.

In 2014, Nissan a fost cel mai mare producator de automobile din America de Nord.

Nissan este cel mai mare producator de vehicule electrice din lume (EV), cu vanzari globale de peste 275.000 de vehicule electrice, incepand cu mijlocul lunii decembrie 2016. Cel mai bine vandut vehicul al fabricantului de automobile este Nissan Leaf, o masina electrica si cea mai bine vanduta masina electrica de ultima generatie din istorie; mai mult de 300.000 au fost vandute la nivel mondial in ianuarie 2018.

In ianuarie 2018, CEO-ul Nissan Hiroto Saikawa a anuntat ca toate vehiculele Infiniti lansate incepand din 2021 vor fi vehicule hibride sau vehicule electrice.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!