• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Renault

Renault second hand cu garantie

Renault second hand cu garantie

Renault second hand cu garantie, autoturisme Renault rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Renault second hand

Vanzari autoturisme Renault second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Renault Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Renault second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Renault second hand cu garantie

Autoturisme Renault disponibile cu garantie. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Renault second hand cu garantie

Renault S.A. este un producator francez de autovehicule. Compania este cunoscuta pentru designul revolutionar, pentru numeroasele progrese tehnologice (inclusiv cele ce privesc siguranta pasagerilor si a pietonilor) si pentru motoarele folosite in competitiile sportive. In urma aliantei cu grupul japonez Nissan, a devenit unul dintre cei mai mari constructori auto din lume.

In anul 2010, grupul a raportat vanzari record de 2,63 de milioane de unitati, datorita in parte succesului masinilor cu preturi reduse, dupa ce in anii anteriori a inregistrat scaderi din cauza crizei economice.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!