• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Seat

SEAT second hand cu garantie

Seat second hand cu garantie

Seat second hand cu garantie, autoturisme Seat rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Seat second hand

Vanzari autoturisme Seat second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Seat Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Seat second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Seat second hand cu garantie

Autoturisme Seat disponibile cu garantie. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Seat second hand cu garantie

SEAT este un constructor spaniol de automobile, infiintat in 1950 cu sprijinul Fiat, aflat in prezent in portofoliul grupului Volkswagen. Acronimul ,,SEAT” provine de la Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo (Societatea spaniola de automobile turisme).

Dupa inceperea productiei la 5 iunie 1953, primul automobil iesit de pe banda a fost consemnat la data de 13 noiembrie acelasi an. Initial, SEAT producea modele Fiat sub emblema proprie, modele care aveau diferente vizuale minime fata de produsele companiei mama. SEAT Panda (redenumit mai tarziu Marbella), spre exemplu, se baza pe Fiat Panda. SEAT 600, bazat pe Fiat 600, a fost prima masina pentru multe familii spaniole si a devenit un simbol al ,,Miracolului economic spaniol”. Dupa retragerea constructorului italian, primul automobil aparut sub noua emblema SEAT a fost Ronda.

Ulterior, grupul Volkswagen a semnat un acord de cooperare cu societatea spaniola, urmand sa devina actionar majoritar in 1986 si finalmente actionar unic al companiei in 1990. La ora actuala, SEAT promoveaza o imagine agresiva prin masini sport ca Ibiza si Leon, fiind o marca destinata tinerilor.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!