• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Suzuki

Suzuki second hand cu garantie

Suzuki second hand cu garantie

Suzuki second hand cu garantie, autoturisme Suzuki rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Suzuki second hand

Vanzari autoturisme Suzuki second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Suzuki Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Suzuki second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Suzuki second hand cu garantie

Suzuki second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Suzuki second hand cu garantie

Suzuki Motor Corporation  este o companie multinationala japoneza, care are sediul in Minami-ku, Hamamatsu. Suzuki produce automobile, vehicule cu tractiune pe patru roti, motociclete, ATV (ATV-uri), motor outboard, scaune cu rotile si o varietate de alte motoare mici cu ardere interna. In 2016, Suzuki a fost al unsprezecelea cel mai mare producator auto din toata lumea. In 2016, Suzuki a fost al unsprezecelea cel mai mare producator auto din toata lumea.  Suzuki are peste 45.000 de angajati si are 35 de instalatii de productie in 23 de tari si 133 distribuitori in 192 de tari. Volumul vanzarilor la nivel mondial de automobile este al zecelea cel mai mare din lume, in timp ce volumul vanzarilor interne este al treilea ca marime din tara.

Volumul vanzarilor interne de motociclete Suzuki este al treilea ca marime din Japonia.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!