• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Toyota

toyota second hand cu garantie

Toyota second hand cu garantie

Toyota second hand cu garantie, autoturisme Toyota rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Toyota second hand

Vanzari autoturisme Toyota second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Toyota Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Toyota second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Toyota second hand cu garantie

Masini Toyota de calitate cu 12 luni garantie, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Toyota second hand cu garantie

Toyota Motor Corporation (sau TMC | toyotaZi Dong Che Zhu Shi Hui She | Toyota Jidosha Kabushiki kaisha) este o companie multinationala care produce automobile, camioane, autobuze si roboti, cu sediul principal in orasul Toyota, Japonia. Toyota este cel mai mare producator de automobile din lume, cu vanzari de peste 8,4 milioane de autovehicule in 2010.

Toyota este unul din cei trei mari producatori asiatici de autovehicule care concureaza cu producatorii americani pe piata mondiala, ceilalti doi fiind Nissan Motors si Honda Motor. Compania ofera de asemenea servicii financiare prin filiala sa Toyota Financial Services, si activeaza si in alte domenii de activitate. Autovehiculele produse sunt vandute sub denumirile de Toyota, Scion si Lexus. Toyota detine majoritatea actiunilor in cadrul companiilor Daihatsu si Hino, si 8,7% din Fuji Heavy Industries, producatorul automobilelor Subaru.

In anul 2005, Toyota impreuna cu Daihatsu Motor Company a produs 8,54 milioane de vehicule, cu aproape 500.000 mai putin decat General Motors in acel an. In luna iulie 2006 Toyota depasise Ford in vanzarile de automobile, insa producatorul american si-a recastigat pozitia o luna mai tarziu. Toyota detine o importanta cota de piata in Statele Unite, Europa si Africa si este liderul de piata in Australia.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.