• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Volkswagen

Volkswagen second hand cu garantie

Volkswagen second hand cu garantie

Volkswagen second hand cu garantie, autoturisme Volkswagen rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Volkswagen second hand

Vanzari autoturisme Volkswagen second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Volkswagen Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Volkswagen second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Volkswagen second hand cu garantie

Volkswagen second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Volkswagen second hand cu garantie

Volkswagen este o companie constructoare de autoturisme si SUV-uri din Wolfsburg, Germania. Cuvantul Volkswagen inseamna ,,vehicul popular” sau ,,al poporului”, fiind preconizat de regimul nazist ca automobil pe care sa si-l poata cumpara oricare cetatean german. Compania VW are deviza ,,Aus Liebe zum Automobil” (,,Din dragoste pentru automobil”). Compania si in acelasi timp marca VW apartin azi concernului Volkswagen Group (Volkswagen AG), ca marime al patrulea grup de producatori de automobile din lume, dupa GM, Toyota si Ford.

In anul 2010 livrarile Volkswagen au urcat cu 13,7 % la 7,14 milioane de automobile si SUV-uri, nivel record in istoria grupului[5]. Compania este al treilea mare producator mondial dupa Toyota (cu 8,41 milioane de unitati) si General Motors (cu 8,39 milioane de unitati vandute).

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.