oferta aprilie 2020

Cauți o mașină second-hand? Indiferent de vechime, marca, model sau preț, Danove Interauto are cele mai bune oferte pentru tine.

Deținem în permanență pe stoc o gamă diversificată de aproximativ 120 de autoturisme de import pentru care oferim GARANȚIE pe o perioadă de 3 LUNI și livrare gratuită!

Oferim factură fiscală și numere roșii pe loc.

Vă oferim posibilitatea de a cumpăra autoturismul dorit cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de RATE FIXE, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare în maxim 2 ore.

Contractul de leasing se încheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins între 0% și 30% din valoarea autoturismului.

Pentru a afla cât este rata la mașina pe care ți-o dorești poți face o simulare la un credit oferit prin TBI Credit aici https://danoveauto.ro/tbi/

„Fă-ți cumpărăturile în siguranță din confortul casei tale, cumpără online în rate”, sună bine nu-i așa ?

Ei bine, Danove Interauto în parteneriat cu TBI vă oferă posibilitatea de a achiziționa un autoturism din parcul nostru auto, online, de acasă, în câțiva pași simpli.

Bucură-te de ofertele noastre pe

https://danoveauto.ro/anunturi-auto/

Bine de știut – Conform ordonanței militare nr. 8/2020 este permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb pentru autovehicule și servicii de reparații auto.

În declarația pe propria răspundere trecem „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor”

Vă așteptăm cu drag la parcul nostru auto din strada Constructorilor 38 Dumbrăvița, lângă Timișoara.

Angajații noștri își fac treaba cu responsabilitate, intră în contact cu clienții dotați cu măști, mănuși de protecție și dezinfectant.

Pentru protejarea angajaților și clienților noștri fiecare mașină este dezinfectată.

Contact:

0784 705 690
0743 051 599

Subscribe la canalul nostru youtube și afli primul când publicăm noutăți!
http://www.youtube.com/c/danoveauto