Toata lumea stie cat de neplacut este sa completezi un dosar pentru un credit la o banca si sa astepti saptamani la rand pentru a primi raspuns la solicitarea de credit. Chiar si pentru un credit de nevoi personale timpul de asteptare poate fi destul de important. Iar atunci cand vrei sa iti cumperi o masina second hand si ai gasit deja masina potrivita, dar nu ai la dispozitie intreaga suma, timpul este un aspect vital. Tocmai de aceea trebuie sa stii ca poti sa beneficiezi de credit rapid nebancar prin care sa iti cumperi masina second hand pe care ti-o doresti. Iar acest lucru este posibil cu firma Mogo.

Descopera cel mai rapid leasing auto second hand persoane fizice

Credit rapid nebancar

Mogo este o institutie financiara nebancara ce ofera credite auto intr-un timp foarte scurt si in conditii foarte bune. Poti primi un credit rapid nebancar in doar 15 minute, acesta fiind timpul necesar pentru ca cei de la Mogo sa evalueze cererea de finantare, iar ulterior sa semnezi contractul de finantare. Daca esti in cautare de servicii de leasing auto second hand persoane fizice, atunci cu siguranta Mogo este alegerea ideala. Raspunsul la cererea de finantare este foarte rapid si poti sa platesti creditul cu orice sursa de venit eligibil. Mogo iti ofera posibilitatea de a apela la un leasing auto second hand persoane fizice de pana la 45000 lei.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa stii exact care este masina pe care vrei sa o achizitionezi, sa stabilesti suma de care ai nevoie si perioada de rambursare, sa completezi cererea de finantare, iar in final sa semnezi contractul cu cei de la Mogo. Cu Mogo.ro poti beneficia de un credit rapid nebancar simplu si eficient.

credit cu garantie auto

Leasing auto second hand persoane fizice

Pe langa posibilitatea de a opta pentru un leasing auto second hand persoane fizice, la Mogo poti oricand sa beneficiezi si de credit cu garantie auto. Ce inseamna acest lucru? Mogo iti ofera posibilitatea unui credit de nevoi personale garantat prin masina pe care deja o detii. Acest credit cu garantie auto este asemanator cu un amanet auto, dar diferenta este ca in timp ce beneficiezi de creditul respectiv poti sa folosesti in continuare masina. Tocmai de aceea acest credit cu garantie auto este mai mult decat un amanet auto si se numeste Leaseback.

leasing auto second hand persoane fizice

Credit cu garantie auto

Programul de Leasback oferit de Mogo este supravegheat de catre cei de la Banca Nationala a Romaniei si este strict reglementat pe piata institutiilor financiare nebancare. Conditiile pentru a putea beneficia de acest Leaseback sau amanet auto este de a avea varsta de 21 de ani, de a avea o carte de identitate permanenta si de a detine o masina pe numele tau. Odata indeplinite aceste conditii, esti la doar 15 minute distanta de un credit cu garantie auto oferit de Mogo, iar suma imprumutata de Mogo este de pana la 75% din valoarea masinii.

Credit rapid nebancar

Daca ai nevoie de un credit rapid nebancar, nu ezita sa apelezi la Mogo. Datorita conditiilor de creditare si a rapiditatii in acordarea creditelor, Mogo este o firma extrem de apreciata de catre clientii care au apelat la serviciile acestei institutii financiare nebancare.