• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Protectia datelor personale

Politica de confidentialitate

SC Danove Interauto SRL reprezentata online prin intermediul website-ului danoveauto.ro, se angajeaza sa protejeze si sa nu instraineze in nici un fel catre terti datele Dvs personale pe care ni le dezvaluiti online folosind formularul de contact.

Informatii personale
Prin intermediul site-ului danoveauto.ro ajung la noi date personale precum numele, adresa, telefonul sau adresa de e-mail, pe care le vom folosi strict pentru a va contacta.

Scopul utilizarii
In momentul in care impartasiti cu noi informatii legate de datele Dvs. personale noi le vom folosi doar pentru a raspunde cerintelor Dvs, pentru a va putea oferii informatiile cerute.

Utilizarea continutului
Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Frauda
Modificarea, publicarea, transmiterea, unor materiale realizate de danoveauto.ro constituie frauda. Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul danoveauto.ro, va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele competente ale Statului Roman.

protectia datelor personale

Pentru mai multe detalii, solutionare conflicte si reclamatii ne puteti contacta pe adresa de mail contact@danoveauto.ro.

Sună acum!