• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Audi

Audi second hand cu garantie

Audi second hand cu garantie

Audi second hand cu garantie, autoturisme Audi rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Audi second hand

Vanzari autoturisme AUDI second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Audi Second Hand – Auto rulate de calitate

Masini de vanzare Audi second hand cu plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Audi second hand cu garantie

AUDI de vanzare, gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Audi second hand cu garantie

AUDI AG, cunoscut simplu ca Audi, este un producator de automobile din Germania, cu sediul in Ingolstadt, landul Bavaria. Capitalul societatii Audi este detinut aproape in totalitate (99,14%) de Grupul Volkswagen. De la 1 ianuarie 1985, sediul central al firmei Audi NSU Auto Union AG (AG este echivalentul german al abrevierii romanesti S.A.), a fost mutat de la Neckarsulm la Ingolstadt, si de atunci produsele poarta numele Audi.

In anul 2010, vanzarile Audi au fost de 1,09 milioane de vehicule, comparativ cu anul 2009, cand au fost de 0,95 milioane.

Automobilele de marca Audi, cu exceptia celor doua uzine germane din Ingolstadt si Neckarsulm, mai sunt fabricate si in orasele: Gyor (Ungaria), Bratislava (Slovacia), Changchun (China), Bruxelles (Belgia) si Aurangabad (India).

De multi ani incoace, sectia Audi Tradition (,,Traditia Audi”), impreuna cu asociatiile cu traditii vechi Auto Union GmbH si NSU GmbH, prezinta pe scara larga istoria foarte ramificata a firmei Audi.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.