• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Despre noi

Parc auto autorizat in comertul cu autoturisme second hand

Dealer Auto Second Hand in Timisoara si Arad

SC Danove Interauto SRL imbina cu succes experienta dobandita in toti acesti de activitate pe piata vanzarilor auto second hand din Romania cu orientarea permanenta catre nevoile clientilor, oferindu-le intodeauna solutii de calitate, practice si personalizate.

Strategia noastra este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite, ca drept urmare portofoliul nostru de clienti este in continua crestere. Suntem direct importatori de autoturisme rulate din Austria si Germania, direct de la proprietari, cu carte de service si km reali.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ).

auto second hand credit auto timisoara
auto second hand timisoara plata in rate

Vanzari auto second hand cu plata in rate fixe

Asiguram servicii profesionale prin care garantam posibilitatea ca tu sa devii proprietarul unui automobil performant, fara nici un risc. Nu va riscati banii prin achizitii nesigure de prin targuri de masini, bazare sau anunturi in ziare.

Anunturi auto vanzari autoturisme noi si second hand

Danoveauto.ro cel mai mare site de anunturi auto din vestul tarii. Gasiti anunturi cu masini noi si second hand de vanzare. Cumparand de la noi aveti garantia calitatii, a numarului real de kilometri parcursi, garantia ca autovehiculul nu a fost accidentat.

Suntem constienti ca decizia de achizitionare a unui autoturism nu este deloc usoara, va dam posibilitatea si timpul necesar pentru a lua cea mai buna hotarare. Aveti optiunea efectuarii unui drive-test si bineinteles posibilitatea de a verifica documentele masinii si de achizitie pe care vi le punem la dispozitie.

Consilierii nostri de vanzari va vor furniza toate informatiile de care aveti nevoie in procesul de decizie in vederea achizitiei unui autovehicul.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.

– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

credit auto second hand

waze

maps