Despre noi

Parc auto autorizat in comertul cu autoturisme second hand

Dealer Auto Second Hand Timisoara

SC Danove Interauto SRL imbina cu succes experienta dobandita in toti acesti de activitate pe piata vanzarilor auto second hand din Romania cu orientarea permanenta catre nevoile clientilor, oferindu-le intodeauna solutii de calitate, practice si personalizate.

Strategia noastra este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite, ca drept urmare portofoliul nostru de clienti este in continua crestere. Suntem direct importatori de autoturisme rulate din Austria si Germania, direct de la proprietari, cu carte de service si km reali.

auto second hand credit auto timisoara
auto second hand timisoara plata in rate

SC Danove Interauto SRL

Asiguram servicii profesionale prin care garantam posibilitatea ca tu sa devii proprietarul unui automobil performant, fara nici un risc. Nu va riscati banii prin achizitii nesigure de prin targuri de masini, bazare sau anunturi in ziare.

Daca nu dispuneti de intreaga suma necesara pentru achizitia vehiculului dorit, nu va faceti probleme, va sprijinim in obtinerea unui credit auto avantajos cu rate fixe.

Cumparand de la noi aveti garantia calitatii, a numarului real de kilometri parcursi, garantia ca autovehiculul nu a fost accidentat.

Suntem constienti ca decizia de achizitionare a unui autoturism nu este deloc usoara, va dam posibilitatea si timpul necesar pentru a lua cea mai buna hotarare. Aveti optiunea efectuarii unui drive-test si bineinteles posibilitatea de a verifica documentele masinii si de achizitie pe care vi le punem la dispozitie.

Consilierii nostri de vanzari va vor furniza toate informatiile de care aveti nevoie in procesul de decizie in vederea achizitiei unui autovehicul.

Conditii credit auto

  • Sa ai varsta de peste 21 de ani si cont bancar
  • Trebuie sa alegi o masina din parcul nostru
  • Cetatean roman cu carte de identitate si permis de conducere

Creditul se aproba in maxim 2 ore, nu mai este necesar avans. In cazul in care indeplinesti conditiile de mai sus, te asteptam la sediul nostru din Strada Constructorilor 38 Dumbravita pentru a alege o masina si pentru a aplica la credit. Cu toate acestea, SC Danove Interauto SRL nu garanteaza ca vei primi imprumutul si se absolva de orice vina in cazul aparitiei unor litigii cu institutia financiara.

credit auto second hand

Salut! De acum poti cumpara si in rate fixe
fara avans, alege-ti masina!