• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Termeni si conditii

Termenii si conditiile colaborarii cu noi

SC Danove Interauto SRL reprezentata online prin intermediul website-ului danoveauto.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Folosirea acestui website, a serviciilor continute in el, este gratuita si poate fi accesat din intreaga lume fara nici un fel de restrictie. Ca vizitator al website-ului danoveauto.ro sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de folosire si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu danoveauto.ro.

SC Danove Interauto SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, fie temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului danoveauto.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana fizica sa u juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului.

Putem schimba in orice moment structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire a website-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest website si nu au caracter retroactiv.

Disponibilitate
Vom face toate eforturile pentru a asigura buna functionare a website-ului nostru si vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Dreptul de autor
Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

termene si conditii

Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind adresa de mail contact@danoveauto.ro sau folosind formularul de contact disponibil aici.

Sună acum!