• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Land Rover

Land Rover second hand cu garantie

Land Rover second hand cu garantie

Land Rover second hand cu garantie, autoturisme Land Rover rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Land Rover second hand

Vanzari autoturisme Land Rover second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Land Rover Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Land Rover second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Land Rover second hand cu garantie

Land Rover second hand la cele mai bune preturi, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Land Rover second hand cu garantie

Land Rover este un constructor de masini cu sediul in Gaydon, Regatul Unit care este specializat in vehicule cu tractiune pe patru roti. Este detinuta de compania indiana Tata Motors facand parte din filiala sa Jaguar Land Rover.[3] Ca vechime este al doilea constructor de masini cu tractiune pe patru roti din lume (dupa Jeep).

Land Rover a aparut initial ca un singur vehicul specific, initial cunoscut ca Land Rover, lansat de Compania Rover in 1948 si s-a dezvoltat intr-un brand care cuprinde o gama de modele cu tractiune integrala, inclusiv Defender, Discovery, Freelander si Range Rover. Land Rover sunt asamblate in Halewood, UK si Solihull, UK, cu cercetarea si dezvoltare avand loc in principal in Gaydon. Land Rover a vandut 194.000 de vehicule in intreaga lume in 2009.

Land Rover a avut un numar de proprietari de-a lungul istoriei sale. In 1967 a devenit parte a Leyland Motor Corporation, iar in 1968 Leyland Motor Corporation a fuzionat ea insasi cu British Motor Holdings pentru a forma British Leyland. In anii ’80 British Leyland a fost divizata, iar in 1988 Grupul Rover, inclusiv Land Rover, a fost achizitionat de catre British Aerospace. In 1994 Grupul Rover a fost cumparat de BMW. In 2000 Grupul Rover a fost divizat de catre BMW, iar Land Rover a fost vandut la Ford Motor Company, devenind parte a Premier Automotive Group. In iunie 2008 Ford a vandut atat Land Rover cat si Jaguar Cars la Tata Motors.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!