• Luni - Vineri 09:00 - 18:00 / Sambata - Duminica 09:00 - 14:00

Jaguar

Jaguar second hand cu garantie

Jaguar second hand cu garantie

Jaguar second hand cu garantie, autoturisme Jaguar rulate de import ● Dealer Autorizat ● Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura ● Livrare gratuita in toata tara  ● Detailing auto profesional ● RATE FIXE ● GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

Anunturi 0 auto
Call to action
Cel mai mare parc auto second hand din Timisoara

Vanzari Jaguar lvo second hand

Vanzari autoturisme Jaguar second hand de calitate si verificate.

GARANTIE 12 LUNI Fara limita de KM!

La fiecare autoturism achizitionat din parcul nostru auto, veti beneficia de o GARANTIE de 12 luni, pentru MOTOR + CUTIE DE VITEZE (incluzand toate elementele interioare, pistoane, segmenti, arbore cotit, cuzineti, chiuloasa, etc ). Fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.

LIVRARE GRATUITA

Oferim livrare gratuita in toata tara.

CONSTATARE TEHNICA

Verificare tehnica + eventuale reparatii in propriul service autorizat RAR, cu factura.

ASIGURAM NUMERE ROSII SI FACTURA FISCALA PE LOC

Odata cu achizitionarea autoturismului veti primi toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva a autoturismului cumparat. Va oferim asistenta gratuita in vederea inmatricularii definitive in Romania.

Credit Auto Fara avans!

Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism, cu plata pe loc, cash, card sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului.
– Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit
– Puteti avea si alte credite
– Sunt acceptate persoanele aflate la pensie
– Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne
– Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate
– Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30%
– Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
– Asiguram numere rosii si factura fiscala pe loc

Dealer Jaguar Second Hand – Auto rulate de calitate

Cumpara autoturisme Jaguar second hand, plata in rate fixe, cu sau fara avans. DANOVE INTERAUTO este dealer autorizat, parc auto rulate importate direct de la proprietari in mare parte din Austria si Germania. Locatia noastra este pe Strada Constructorilor 38 Dumbravita.

Jaguar second hand cu garantie

Jaguar second hand la cele mai bune preturi, masini verificate, plata in rate. Gasiti-va masina potrivita astazi pe danoveauto.ro.

Jaguar second hand cu garantie

Jaguar Cars Ltd., mai bine cunoscuta ca Jaguar este un producator de masini de lux britanic cu sediul in Whitley, Coventry, Anglia. Aceasta este o filiala detinuta in totalitate de societatea indiana Tata Motors Ltd. si este exploatat ca parte a afaceri Jaguar Land Rover. Jaguar a fost fondata ca Swallow Sidecar Company de Sir William Lyons in 1922, prima oara facand atase de motocicleta inainte sa treaca la autoturisme. Numele i-a fost schimbat in Jaguar dupa cel de-al doilea razboi mondial din cauza conotatiilor nefavorabile ale initialelor SS. Dupa o fuziune cu British Motor Corporation in 1968, ulterior subsumate de Leyland, care mai tarziu a fost ea insasi nationalizata ca British Leyland, Jaguar a fost listata pe London Stock Exchange in 1984 si a devenit un constituient al FTSE 100 pana cand a fost achizitionata de catre Ford in 1989. Jaguar de asemenea detine Royal Warrant de la Elisabeta a II-a si de la Printul Charles.

Automobilele Jaguar de astazi sunt concepute in centrele de inginerie de la Fabrica Whitley din Coventry si la Gaydon in Warwickshire si sunt produse la doua dintre fabricile Jaguar/Land Rover: Fabrica de ansamblare Castle Bromwich si la Fabrica Caroserie si ansamblare din Halewood aproape de Liverpool.

Urmariti-ne activitatea pe facebook si youtube pentru a afla noutatile.

Sună acum!